NMK Kristiansand   org. nr. 993601667

 tilbake til startsiden

Artikler

 

Latskap ikke å registrere

 

"Til de klubbene som ikke har fått registrert seg innen fristen 31. januar, vil jeg si: Dette er latskap. Det tar bare 10-15 minutter å plotte inn de nødvendige opplysningene på nettet, påpeker Terje Larsen”

 

 

Innlegg til Fædrelandsvennen sendt mandag 02.02.2009 fra Tom garman Bjørnsen
 

Organisasjonssjef i Vest Agder Idrettskrets kaller idrettledere for late.

Å påstå at registreringen til grasrotandelen tar 10-15 minutter er skikkelig skivebom. En slik påstand fra organisasjonssjef i Vest Agder Idrettskrets Terje Larsen er ille. Trolig har det gjort mang en idrettsledere ganske så fortvilet eller kanskje rett ut sagt forbannet.

 

Jeg synes heller han bør gå i tenkeboksen. Kravet til administrativt arbeid i den enkelte klubb rundt om i landet er i ferd med å passere grensen til hva som bør forlanges av de tillitsvalgte.

 

Jeg føler meg neppe som noe sinke på data. Likevel tar registreringen for grasrotandelen snarere 5 timer, enn påstanden til Terje Larsen på 10-15 minutter.


På selve registreringen til grasrotandelen brukte jeg over 2 timer. Før dette arbeidet kunne starte måtte jeg innhente stiftelsesdokumenter, lovdokumenter års- og styredokumenter fra diverse arkiver. Så skal det ringes rundt til alle styremedlemmene for å få personnummer. Etter at meldingen er sendt må man inn igjen for å kvittere. 2 dager senere måtte jeg inn nok en gang for å verifisere noe som kaltes prokura. Nå sitter jeg med bein og armer i kryss, og håper på null mail fra Altinn.Hilsen Tom garman Bjørnsen

Leder i NMK Kristiansand

 

 

 

Les hele saken på:  fvn.no/sport...

 

 

 

 

Design: Tom garman Bjørnsen

Copyright © 2008 [sinfo.no] Med enerett