Velkommen til Grasrotandelen

Nye 52 millioner kroner til grasrota 


Til nå har godt over 400.000 av Norsk Tippings spillere funnet seg en grasrotmottaker som de vil støtte – uten at det koster dem noe ekstra eller at det går ut over premien deres. Hver gang de spiller går fem prosent av det de spiller for til laget eller organisasjonen som de har valgt som sin grasrotmottaker.

Totalt har Grasrotandelen generert over 52 millioner siden første utbetaling i juni. Den samlede summen hittil i år er på over 113 millioner kroner.

- Vi er godt fornøyd med det første halvåret til Grasrotandelen. Siden oppstarten i mars har vi opplevd et stort engasjement rundt ordningen, og dette viser seg også igjen i de summene vi nå kan dele ut, sier pressetalsmann Magne Vikøren i Norsk Tipping.

Viktig høstjakt

De kommende månedene kan bli meget viktige for grasrotmottakerne. I 2009 har Grasrotandelen tilbakevirkende kraft. Det vil si at det genereres grasrotmidler av alt spilleren har spilt for fra 1. januar 2009, uansett når spilleren knytter seg til.

- Denne ordningen gjelder ikke fra 2010 av, og dermed er en potensiell grasrotgiver langt mer verdt i år enn neste år. Per nå har én av fem spillere hos Norsk Tipping funnet seg en grasrotmottaker, så det er fremdeles et stort potensial som ennå ikke er hentet fullt ut, sier Vikøren.

Bli med og bestem hva noe av Norsk Tippings overskudd skal gå til! Med Grasrotandelen kan du støtte det laget eller den foreningen du mener fortjener det - hver gang du spiller.