NMK Kristiansand    Arrangement

 tilbake til startsiden

 

Hei idrettsvenner

 

Idrettsforbundet er Norges suverent største barne- og ungdomsorganisasjon.  Idrettslagene aktiviserer neste 80 prosent av barn opp til 13 år. Flertallet av ungdommer mellom 13 og 19 år nyter også godt av idrettslagenes tilbud.

Idrettslagenes tilbud om fellesaktiviteter for voksne og barn og tilbud om mosjonsgrupper for voksne er på langt nær like godt som barneidrettstilbudet.

 

I anledning Idrettsforbundets 150-årsjubileum har Norsk Friidrett tatt initiativ til PULSRUNDEN, en landsomfattende mosjonskampanje hvor alle skal kunne delta.   Datoen for kampanjestart er 1. mai, og idrettslag fra 25 kommuner har allerede meldt seg som lokale arrangører.

Vi håper selvsagt at Pulsrunden kan være noe også for ditt lag.

 

 

Norsk Friidrett legger alt til rette for at det skal være både enkelt og lønnsomt for idrettslaget å være med.  Arrangementspakker med plakater, startkort, løypemerker og deltakerpin får den lokale arrangøren fra oss for kr. 30,- pr. deltaker.  Startavgiften bestemmer idrettslaget selv.  Vanligvis er startavgiften for denne typen mosjonsarrangement fra 50 kroner og oppover.

Arrangører som melder seg innen 15. mai vil også bli med i en trekning av to gode billetter med reise og opphold til Exxon Mobil Bislett Games i Oslo 9. juni, og alle arrangører får en T-skjorte og en refleksvest med i arrangørpakken.

Så snart dere har bestemt dato for PULSRUNDEN, sørger vi for at arrangementet deres blir kunngjort på mosjonsterminlistene som ligger på www.mosjon.com

 

Mer detaljer om arrangementet finner dere på www.mosjon.com.

 

Her kan dere bestille pins og arrangementsmateriell for Pulsrunden.

Trenger dere mer informasjon om Pulsrunden, er dere velkommen til å ringe Mosjonsavdelingen vår på 90559022 eller 90849199

 

 

Vennlig hilsen

 

 

 

 

 

Design: Tom garman Bjørnsen

Copyright © 2008 [sinfo.no] Med enerett